Over mij

Het begon allemaal eind september 2015. Lang had ik de wens om eens wat van Scandinavië te zien, en eindelijk was het dan zo ver. We boekten een rondreis door Zweden, Noorwegen en Denemarken.

Met mijn gezin genoot ik van de rust, gemoedelijkheid, prachtige natuur, kindvriendelijkheid en lieve mensen. Ik voelde me er ontzettend thuis en met pijn in mijn hart vertrokken we na twee volle weken weer naar Nederland. Een stukje van mijn hart heb ik achter gelaten en een geweldig plan had ik mee genomen.

Na de geboorte van mijn tweede kleintje had ik besloten dat ik graag thuis wilde zijn om zoveel mogelijk van mijn kinderen te genieten. En zo geschiedde: ik stopte met mijn werk als administrateur en bleef thuis bij mijn kleintjes. Ondertussen kwam daar nog een derde kleintje bij en ontdekte ik dat ik het ontzettend leuk vind om creatief bezig te zijn met  haken, naaien en de snijplotter. Daar wilde ik graag wat meer mee doen en het idee voor een webshop was geboren.

Tijdens de bewuste vakantie zouden we over mijn plannen brainstormen, maar dat pakte na twee weken dus anders uit. Terug thuis wilde ik graag een stukje Scandinavië naar Nederland halen en begon de zoektocht naar leuke merken om een webshop te starten. Uiteindelijk heb ik dit nu teruggeschroefd naar één merk – Crawls –  waar ik mezelf met hart en ziel voor inzet. Ik zou willen dat ik de fantastische joggingbroekjes van Crawls bij mijn oudste al was tegen gekomen.

 

Maar wie ben ik nou eigenlijk?

Mijn naam is Kitty, getrouwd met Joost en mama van vijf kleintjes, Janne (2011), Joeri (2012) Jente (2015)  Jippe (2017) en Jouke (2019). Mijn kleintjes zijn het middelpunt van mijn wereld!

Ik hou van creatief bezig zijn, van mooie spulletjes en van kindermode. Met mijn 5 kinderen ben ik een prima ervaringsdeskundige op dit gebied.

Aangezien ik vijf kleintjes op deze planeet achterlaat, probeer ik milieubewuste en duurzame keuzes te maken. Daarnaast ben ik graag bezig met Puur en Lekker leven en probeer ik mijn gezin zo gezond mogelijke voeding voor te schotelen. Wij wonen sinds september 2018 in een klusboerderij en daar steken wij ieder vrij moment de handen uit onze mouwen om ons droomhuis te maken. Naast mijn webshop heb ik nog een ander bedrijf waarmee ik andere ondernemers help hun bedrijf achter de schermen te versimpelen.

En last but not least ik ben dus verliefd… verliefd tot in mijn tenen… op mijn gezin én op Denemarken.