Crawls

Crawls is een jong hip Deens merk – opgericht in 2015 in Kophagen – en heeft geweldige joggingbroekjes verkrijgbaar in de maten 68, 74, 80 en 86; dé maten die je kleintje draagt op het moment dat ie gaat kruipen.
De joggingbroekjes van Crawls zijn speciaal ontworpen voor actieve kleintjes en ondersteunen tijdens het kruipen. De joggingbroekjes hebben een goede pasvorm en zijn verkrijgbaar in de maten 68, 74, 80 en 86; dé maten die je kleintje draagt op het moment dat ie gaat kruipen. Het praktische doel van de joggingbroekjes is gecombineerd met simplistisch Deens design, zodat ze met elke gelegenheid gedragen kunnen worden.

De antislip-figuurtjes op de knietjes bevatten géén PVC of hormoonverstoorders. Crawls vindt het namelijk belangrijk om een product op de markt te zetten dat op een eerlijke en pure manier geproduceerd is. Het merk is GOTS gecertificeerd en werkt met 100% biologische materialen die vrij zijn van hormoonregelaars. Crawls gaat trouwens nog een stapje verder: ook de verpakkingsmaterialen zijn duurzaam en van bio-oplosbare plastic gemaakt. Geweldig toch?

In het assortiment van Crawls vind je ook antislip sokjes en rompers. Allemaal ontworpen vanuit de visie veilige bewegingsvrijheid visie en die perfect aansluiten bij de stijl van Crawls. 100% duurzaam, leuk én betaalbaar. Dát is Crawls.

Waarom de kinderkleding van Crawls zo leuk is ?

Ik heb een aantal goede redenen op een rijtje gezet waarom jij de rompertjes, sokjes en joggingbroekjes van Crawls voor je kleintje moet shoppen.

  • Crawls is een jong, hip Deens merk dat de trends op de voet volgt. Niet alleen qua mode, maar ook wat ouders van nu graag willen. Handig!
  • De geweldige joggingbroekjes van Crawls zijn verkrijgbaar in de maten 68, 74, 80 en 86 – dé maten die je kleintje draagt wanneer het gaat kruipen – en hebben antislip-figuurtjes op de knietjes; stoer én praktisch dus voor als je kleintje de wereld gaat ontdekken!
  • De leuke sokjes van Crawls hebben antislip-figuurtjes – zo glijdt jouw kleintje minder snel uit wanneer ie op ontdekkingstocht gaat. Ideaal!
  • De mooie rompertjes van Crawls hebben een verlengstuk aan de onderkant, waardoor het draaggemak voor je kleintje een stuk comfortabeler wordt wanneer je kleintje kruipt of de eerste stapjes zet. Fijn!